Theo Maassen schenkt PSV ‘Gouden Pik’

Soccernews

[img align=left]uploads/maassen theo.jpg[/img]Cabaretier Theo Maassen kwam vandaag bij de laatste training van PSV een wel heel bijzonder geschenk overhandigen aan Ronald Koeman. Eerst kreeg de trainer van PSV een CD met daarop de volledige uitzending van [i]Langs de Lijn[/i] op de dag dat PSV op wonderbaarlijke wijze de titel in de Eredivisie veroverde.

Maassen pakte daarna zijn rugzak erbij, op een manier die veel deed denken aan de uitzending van [i]Studio Voetbal[/i], waarin hij de door hem ontvreemde UEFA Cup aan PSV teruggaf. Dit keer haalde de cabaretier echter een splinternieuwe trofee voor PSV uit zijn tas. De Eindhovense club kreeg van Maassen de ‘Gouden Pik’ uitgereikt.

Met de ‘Gouden Pik’ refereerde Theo Maassen aan een uitspraak van Henk ten Cate, die de media op de zondag van de ontknoping vertelde dat collega Ronald Koeman die wel één moest hebben.

Theo Maassen had ook nog een korte speech voorbereid: “De les is dat er altijd hoop is. Het was onbeschrijflijk wat er die middag gebeurde, maar tóch is het geschreven. Ik vind het een eer om dit aan je te geven” aldus Theo Maassen.

Ronald Koeman kon de grap wel waarderen. De oefenmeester nam de geschenken met een brede lach in ontvangst en vertelde de verzamelde pers dat hij het radioverslag snel zou gaan luisteren.

Over de ‘Gouden Pik’ wilde Koeman ook nog wel iets kwijt: “Als je het grootste deel van de competitie bovenaan staat, is het wel terecht. Maar Henk ten Cate heeft ook wel een beetje gelijk”.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie