‘Ten Hag zorgt voor grote Oranje-verrassing’

Foto: ‘Ten Hag zorgt voor grote Oranje-verrassing’

Manchester United gaat zich mogelijk versterken met meerdere Oranje-internationals. Volgens Jacque Talbot is het een serieuze optie dat Memphis Depay en Cody Gakpo aan de slag gaan op Old Trafford.

Memphis en Gakpo worden al enige tijd in verband gebracht met Manchester United. Aanvankelijk leek de club van manager Erik ten Hag voornemens om één van de twee aan te trekken, maar volgens Talbot is het een serieuze optie dat beide aanvallers naar de Engelse topclub verhuizen.

De kans is levensgroot dat Memphis deze winter vertrekt bij FC Barcelona. De Catalaanse topclub wil graag van hem af, zeker omdat zijn verbintenis volgend jaar zomer afloopt. Naar verluidt wil Barça al voor een slordige vijf miljoen euro meewerken aan een transferdeal voor de Oranje-international, zo meldt AS.

Mocht Memphis voor een United-hereniging kiezen, dan gaat dat niet automatisch ten koste van Gakpo. De Engelse topclub overweegt beide aanvallers binnen te halen. Wel staan beide Nederlanders ook bij andere clubs uit Europa op het wensenlijstje.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 22:01.

161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie