Ten Hag zit bij Manchester United in grote onzekerheid

Foto: Ten Hag zit bij Manchester United in grote onzekerheid

Erik ten Hag is bezig aan een veelbelovend eerste seizoen bij Manchester United. De oefenmeester hoopt aankomend voetbaljaar met de club de volgende stap te zetten, al is het de vraag hoe deze eruit komt te zien.

Ontspannen Ten Hag

Achter de schermen strijden namelijk meerdere partijen voor de overname van de club. Aangezien het nog altijd onduidelijk is wie de volgende eigenaar van Manchester United is, weet Ten Hag eveneens nog altijd niet hoeveel geld hij deze zomer mag uitgeven aan inkomende transfers. Het zorgt bij Ten Hag voor een grote onzekerheid.

In gesprek met The Guardian erkent de Nederlandse hoofdtrainer dat hij voorlopig in de wachtkamer zit, al blijft hij er rustig onder. Volgens Ten Hag is het namelijk een onderdeel waar hij niets over te zeggen heeft. “Ik heb er geen invloed op. Het is duidelijk wat ik wil, maar het is niet aan mij. De eigenaar neemt de beslissingen”, laat hij weten.

Toekomst Manchester United

Waar hij met Manchester United de League Cup won en in de finale van de FA Cup staat, deed zijn team het Europees gezien eveneens goed. Ten Hag kan dan ook zeer tevreden zijn en hoopt volgend seizoen voor de landstitel te kunnen meestrijden. Hij weet echter als geen ander dat er spelers met kwaliteit bij moeten komen.

“De club moet strijden op het hoogste niveau: de Champions League en Premier League. Maar in het voetbal heb je geld nodig om een selectie samen te stellen, omdat het niveau van je spelers bepaalt of je succesvol kan zijn of niet. Iedereen weet dat je geld nodig hebt om een team samen te stellen. Spelers van een hoog niveau kosten geld.”

Pakt Manchester United volgend seizoen de landstitel?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
628+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie