‘Ten Hag wil sterkhouder niet laten vertrekken naar PSG’

Foto: ‘Ten Hag wil sterkhouder niet laten vertrekken naar PSG’

Erik ten Hag hoopt dat Manchester United Marcus Rashford langer aan zich weet te binden. De aanvaller speelt dit seizoen een belangrijke rol onder Ten Hag en is regelmatig beslissend met zijn doelpunten. Het contract van Rashford loopt nog tot medio 2024, maar onder meer Paris Saint-Germain aast op de komst van de United-aanvaller.

De Engels international scoorde dit seizoen al zeventien keer voor United en is daarmee dit seizoen de clubtopscorer. Door de goede prestaties van Rashford kijken ook andere Europese topclubs naar de verrichtingen van Engelsman. Zo zou PSG zeer gecharmeerd zijn van de spits, maar Ten Hag wilde tegenover de Manchester Evening News niet ingaan op de interesse van de Franse topclub. “Ik denk dat Marcus weet dat Manchester United zijn club is, in deze omgeving en in dit team speelt hij zijn beste voetbal.”

Ten Hag is lovend over Rashford, die volgens hem nog steeds stappen maakt en United extra kwaliteiten geeft. “We spelen ook op zo’n manier dat zijn kwaliteiten naar voren kunnen komen. Hij is zeker belangrijk voor ons en als we successen willen boeken, dan hebben we hem nodig.”

De oefenmeester vindt het dan ook niet erg dat zijn spelers interesse wekken van andere topclub, want volgens Ten Hag bevestigt dat juist dat United weer op de goede weg terug is. “Maar ik denk dat United nu de beste plek is om te zijn. We willen het beste team gaan vormen, eerst in Engeland en daarna van Europa en uiteindelijk van de wereld.”

Old Trafford

Premier League

4 februari 2023

16:00

Manchester United
Crystal Palace
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 05:58.

Moet Rashford langer bij United blijven?

  • Ja, hij past daar goed
  • Nee, moet naar PSG gaan
195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie