‘Ten Hag vindt goedkoper alternatief voor Bellingham’

Foto: ‘Ten Hag vindt goedkoper alternatief voor Bellingham’

Manchester United rekende donderdagavond in de Europa League met 4-1 af met Real Betis. Hoewel de Engelse topclub bezig is aan een hoopgevend seizoen, is deze achter de schermen druk aan het werk om de selectie nog sterker te maken. Daarbij is naar verluidt het oog gevallen op een speler van de concurrent.

Erik ten Hag is met het bestuur namelijk op zoek naar een middenvelder en heeft volgens The Guardian interesse in de diensten van Mason Mount. De aanvallende middenvelder van Chelsea heeft een goede periode bij Chelsea achter de rug, maar kwam in de onderhandelingen met de club vooralsnog niet tot een nieuw contract.

Aangezien dit aan het einde van volgend seizoen afloopt, ziet Manchester United in Mount een relatief goedkope speler om in te lijven. Voor de transfer moet het echter wel te zien af te rekenen met twee andere Premier League-clubs. Liverpool en Newcastle United zouden namelijk eveneens interesse hebben in de voormalig speler van Vitesse.

Waar Manchester United denkt dat Mount goed in het team zou passen, ziet het eveneens een ander voordeel in de Brit. Mount zal namelijk minder duur zijn dan Jude Bellingham, die de club het liefst ziet komen. Naar verwachting zal Borussia Dortmund echter de hoofdprijs vragen, waardoor het wil overschakelen op een alternatief.

Terugvechtende Mount

Mount stond vooralsnog zijn gehele voetballeven onder contract bij Chelsea. Tussendoor beleefde de 24-jarige middenvelder verhuurperiodes bij Vitesse en Derby Country. Vanaf 2019 behoort Mount onafgebroken tot de selectie van de Londenaren.

Moet Ten Hag voor Mount gaan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, dat moet hij niet doen
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie