Ten Hag overweegt ‘nieuwe positie’ voor Martínez

Foto: Ten Hag overweegt ‘nieuwe positie’ voor Martínez

Manchester United speelt woensdag de tweede halve finale om de League Cup tegen Nottingham Forest. De Mancunians verdedigen daarin een 3-0 voorsprong. Toch heeft United-manager Erik ten Hag de nodige kopzorgen in aanloop naar het duel. Met name op het middenveld moet nog een puzzel gelegd worden.

Ten Hag zag recentelijk nog Christian Eriksen uitvallen met een zware blessure en moet de Deen voorlopig maanden missen. Op de slotdag van de transfermarkt strikte United nog wel een vervanger met Marcel Sabitzer, die overkwam van Bayern München. De 28-jarige Oostenrijker is echter nog niet speelgerechtig.

De Nederlandse oefenmeester overweegt dan ook om Lisandro Martínez door te schuiven naar het middenveld. Een zet die volgens Ten Hag niet vreemd is. “Hij heeft het eerder gedaan. Ik, als manager, moet creatief zijn in zulke situaties”, vertelde de oefenmeester in een vooruitblik op het bekertreffen.

Lange absentie Eriksen

Ten Hag vertelde op de persconferentie voorafgaand aan het duel ook heel erg teleurgesteld te zijn in de lange absentie van Eriksen, die vindt dat er harder moet opgetreden worden door de arbitrage. “Ik denk dat we bepaalde grenzen moeten stellen om spelers op het veld beter te schermen. Iedereen wil de beste spelers op het veld zien spelen.”

Volgens de Nederlandse oefenmeester was de overtreding van Carroll schandalig. “De tackle op Eriksen en ook die twee tackles daarna, die horen niet thuis op het voetbalveld. Daarmee neem je een enorm groot risico om een collega te blesseren.”

Denk jij dat United de League Cup wint?

  • Ja
  • Nee
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie