‘Ten Hag gaat transferrecord breken’

Foto: ‘Ten Hag gaat transferrecord breken’

Het heeft er alle schijn van dat Manchester United overgenomen gaat worden door zeer welvarende Qatari, voor ongeveer zes miljard euro. En dat betekent weer dat er een grote kans is dat oefenmeester Erik ten Hag los mag gaan op de aankomende zomermarkt…

Volgens verschillende Italiaanse en Engelse roddelmedia heeft hij zijn eerste monsterbod al klaarliggen. The Red Devils zouden namelijk tot maximaal 120 miljoen euro willen gaan om Victor Osimhen over te nemen van Napoli, dat het dit seizoen geweldig doet, mede door de vele goals (twintig in 24 wedstrijden) van de Nigeriaan.

Overigens is het de vraag of voorzitter Aurelio De Laurentiis daar wel mee akkoord gaat. Hij liet onlangs namelijk weten: “Of Victor Osimhen en Khvicha Kvaratskhelia te koop zijn? Ik ben erg goed in het opstellen van contracten en als spelers naar Napels komen, weten ze waar ze aan toe zijn. Een volgende stap kán geblokkeerd worden. Of er moet héél veel geld betaald worden…”

Recordbedrag voor Osimhen

Nou is 120 miljoen euro natuurlijk wel ‘héél veel geld’, want United betaalde nooit meer dan 105 miljoen euro voor een speler (Paul Pogba). ‘Transfergoeroe’ Gianluca Di Marzio liet eerder al aan SoccerNews.nl weten: “Het zou me niets verbazen als United in de zomer uitkomt bij Victor Osimhen, want voorafgaand aan dit seizoen wilden ze hem al vastleggen.”

De Italiaan vertelde onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van Osimhen: “Die zijn geweldig. En als Napoli dit seizoen de Serie A wint, dan is mijn verwachting dat ze hem wel laten gaan. Man United moet minstens 120 miljoen euro voor hem betalen, maar Premier League-clubs hebben die mogelijkheid, dus het zou best eens kunnen gebeuren. Manchester United wil hem zeker vastleggen, maar er zijn andere clubs die datzelfde van plan zijn. Het kan niet anders dan dat zijn naam straks in verschillende bestuurskamers genoemd wordt!”

Is hij zoveel geld waard?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3779+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie