Telegraaf rept over serieuze ‘bron van zorg’ bij Feyenoord

Foto: Telegraaf rept over serieuze ‘bron van zorg’ bij Feyenoord

Het gaat tot dusver uitstekend met Feyenoord. Toch ziet Marcel van der Kraan, journalist van De Telegraaf, ook een serieuze ‘bron van zorg’ bij de club uit Rotterdam.

“Wat een bron van zorg blijft, is het grote aantal straffen en boetes dat Feyenoord na elke Europese ronde ontvangt van de UEFA. In het tweede deel van dit seizoen gaan de Rotterdammers ook verder in de knock-outfase van de Europa League en bij elk optreden in het buitenland houdt iedereen zijn hart vast”, schrijft Van der Kraan in de krant.

“Feyenoord heeft nu al een aantal duels moeten spelen met beperkte capaciteit op last van de UEFA. Slot laat elke ronde weer weten dat juist Feyenoord zijn supporters keihard nodig heeft. Maar nog niemand is erin geslaagd de oplossing te vinden voor Europa Cup-avonden zonder zaken die tot straffen leiden.”

‘Rust dankzij Te Kloese’

Verder merkt Van der Kraan an sich ‘relatieve rust’ aan de Maas. “Komt dat door de prestaties of door de manier waarop de precies een jaar geleden aangetreden algemeen directeur Dennis te Kloese leiding geeft in De Kuip? Het eerste helpt, het tweede beamen steeds meer mensen binnen de organisatie. Te Kloese straalt rust uit op de werkvloer, heeft zoveel verstand van voetbal dat hij vaker dan hem lief is de vraag krijgt of hij geen technisch directeur wil zijn en bij het grote publiek ligt hij goed als hij voor een camera staat.”

“Ingewikkelde dossiers als het nieuwe stadion van Feyenoord, het financieel gezond maken van de club en de situatie met de inmiddels van het toneel verdwenen ’td’ Frank Arnesen zijn door hem daadkrachtig opgepakt. De vraag is of Feyenoord de rol van Arnesen in de oude vorm nog wel aan iemand gaat overdragen. Er lijkt een vruchtbare samenwerking te zijn tussen Te Kloese en Slot, waarbij de laatste wel heeft aangegeven dat hij niet al zijn tijd in het bestuderen van aankopen wil steken maar vooral de focus wil houden op het elftal.”

Stadion Galgenwaard

Eredivisie

8 januari 2023

12:15

FC Utrecht
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 8 januari 2023 12:12.

De rust regeert dankzij Te Kloese

  • Eens
  • Oneens
691+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie