Taylor baalt na glansrol tegen FC Emmen

Foto: Taylor baalt na glansrol tegen FC Emmen

Kenneth Taylor was tegen FC Emmen belangrijk voor Ajax. De middenvelder had met twee doelpunten en een assist een belangrijk aandeel in de volledige productie van de Amsterdammers, maar kon niet voorkomen dat Ajax tegen puntverlies aanliep (3-3).

De sfeer was na de tweede helft een heel stuk anders dan na het eerste bedrijf. Tijdens de rust stond Ajax nog met 1-3 voor, maar na de thee leek het alsof er een compleet ander elftal in het veld stond.

Een verklaring voor de enorme terugval heeft Taylor na afloop van de wedstrijd ook niet. “Dat moeten we gaan terugkijken. Maar als je met 1-3 voor staat, mag je dat denk ik nooit weggeven”, zei de middenvelder tegenover ESPN.

Ajax

Dat Taylor zelf ook nog uitviel met een blessure, hielp de Amsterdammers ook niet. “Ik schopte tegen de onderkant van de voet van Diemers aan. In de rust zwol mijn voet op en wilde ik het nog proberen, maar het ging niet.”

De blessure valt gelukkig mee, dus het WK komt niet in gevaar voor de Nederlander. Dat Taylor twee keer scoorde en een assist gaf, stemt toch tot tevredenheid bij de middenvelder. “Het was voor mezelf goed, maar het liefst wil je dan ook winnen. Uiteindelijk telt dit niet nu.”

Voor de middenvelder komt het WK, net als andere Ajacieden, als geroepen. Het is een droom die uitkomt voor Taylor. “‘Ik kon het zelf eigenlijk niet geloven. Ik ging er niet vanuit en het was wel echt een kippenvelmoment.”

Senegal
Netherlands
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Taylor is beste middenvelder van Ajax

  • Ja
  • Nee
134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie