‘Stevige bedreigingen’ voor Hélène Hendriks

Foto: ‘Stevige bedreigingen’ voor Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft stevige bedreigingen ontvangen vanwege haar link met Vandaag Inside. Dat onthulde de presentatrice vrijdagavond in de SBS6-talkshow HLF8.

Op verzoek van de politie zal Hendriks zich ‘iets’ afzijdig houden inzake Vandaag Inside. “Misschien goed om vooraf aan te geven: ik zal niet te veel mijn mening geven hierover”, opende zij de talkshow van vrijdag. “Dat is eigenlijk op last van de politie omdat er een stevig dreigement ligt. Zij hebben dringend advies gegeven om mij iets afzijdig te houden. Ik heb natuurlijk een redelijke link naar VI.”

Hendriks wil haar mening over de zaak best verkondigen. “Die zal ik ook echt wel een keer geven en ik laat me ook absoluut niet de mond snoeren maar ik denk dat ik soms even verstandig moet zijn. Dus bij dezen laat ik dat bij jullie”, zo wees zij naar de gasten aan tafel van HLF8. De presentatrice zou niet de enige zijn die dreigementen ontvangt, maar zij noemde daarbij geen namen.

Uiteindelijk liet Hendriks toch iets los: “En misschien ga ik dan nu ook wel weer te ver: Johan is echt een heel goede en fijne collega van mij en ik zal echt nooit een collega afvallen. Dat wil niet zeggen dat ik zijn uitglijder goedkeur. Daar heeft hij zelf ook al genoeg over gezegd, maar ik wil dat toch even kenbaar maken.”

TIP: Wedden op voetbalduels? Maak je Circus-account en pak €250!

Moeten de daders hard aangepakt worden?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
1217+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie