Slot tegenover voorbeeld: “Veel naar hem gekeken”

Foto: Slot tegenover voorbeeld: “Veel naar hem gekeken”

Het belooft voor Feyenoord-trainer Arne Slot een bijzondere avond te worden. De oud-coach van AZ staat met Feyenoord in de halve finale van de Conference League en treft daarin Olympique Marseille. De trainer van de Fransen, Jorde Sampaoli, was in Slots jonge trainersjaren een inspiratiebron voor de coach. 

“Als jonge trainer heb ik veel naar hem gekeken, toen hij nog bondscoach van Chili was”, stelde Slot. De trainer van Feyenoord verwacht daarom ook een lastige wedstrijd. “Olympique Marseille heeft een erg sterke ploeg, we zullen misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen moeten spelen om een ronde verder te komen. Ze houden van druk zetten, net als wij. De vraag wordt wie in de belangrijke fases de bovenliggende partij wordt.”

Feyenoord 

De trainer van Olympique Marseille was zelf lovend over het spel van de ploeg van Slot. “Het is een team dat heel goed speelt, met veel afwisseling en snelle omschakelingen”, zei Sampaoli over Feyenoord. “Ze hebben spelers die erg aanvallend spelen. Maar Feyenoord is niet alleen dat. Dit is een team dat heel goed speelt in de overgang. Daar kunnen ze de meeste pijn doen.”

De trainer weet waar zijn spelers scherp op moeten zijn. “Feyenoord is een ploeg die uitstekend druk zet, met veel intensiteit en lang achter elkaar. We moeten ons niet laten meeslepen. En bij balverlies zullen we moeten proberen de bal zo snel mogelijk terug te krijgen.”

TIP: een overwinning van Feyenoord in de Conference League is 2.14x je inzet waard! Vergeet ook je €250 welkomstbonus bij Circus niet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat Feyenoord door naar de finale?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
46+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie