Slot: “Heb niet eens twee gekregen”

Foto: Slot: “Heb niet eens twee gekregen”

Feyenoord kan zondag landskampioen worden door te winnen van Go Ahead Eagles. Een zege volstaat in De Kuip, maar ook op de persconferentie liet Arne Slot zich niet uit de tent lokken.

Feyenoord-trainer laat zich niet verleiden

Feyenoord heeft momenteel acht punten voorsprong met nog drie duels te gaan. De buitenwacht heeft geen twijfels meer en dus stelde Milan van Dongen (ESPN) de vraag of hij ‘wel twee pakken’ meeneemt vanwege een potentiële bierdouche. “Ik heb er niet eens twee van de sponsor gekregen! Maar bij een nat pak zal er ook wel een oplossing voor komen”, zo lacht de oefenmeester.

Volgens Slot was de voorbereiding deze week ‘zoals alle voorgaande wedstrijden’. “We hebben deze week getraind op wat we kunnen verwachten van Go Ahead Eagles, waar we op voorbereid moeten zijn, goed op moeten letten en onze winst kunnen behalen. Het is spannend, maar in de eindfase van het seizoen is het overal spannend. Niet alleen bij ons. Go Ahead wil bijvoorbeeld misschien graag de play-offs om Europees voetbal halen.”

De druk bij Feyenoord is anders. Slot heeft echter niemand naar voren geschoven. “Volgens mij is Santiago (Giménez, red.) weleens kampioen geworden, en ik ga hem niet voor de groep zetten van ‘Zo, ga jij maar eens even vertellen hoe dat allemaal voelt en wat je daar allemaal voor moet doen.’ Volgens mij kun je situaties niet met elkaar vergelijken. Soms heb je maar één wedstrijd de kans om kampioen te worden, soms meerdere.”

Wint Feyenoord met 4-0 van Go Ahead?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Feyenoord de klus zondag klaren?

  • Ja
  • Nee
203+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie