Slot geïrriteerd op persconferentie: “Al 812 keer uitgelegd”

Foto: Slot geïrriteerd op persconferentie: “Al 812 keer uitgelegd”

Arne Slot is doorgaans erg goed gemutst tijdens persconferenties, maar vandaag raakte de Feyenoord-trainer toch ietwat geïrriteerd op het vragenmoment. Sinclair Bischop stelde dat het fout is geweest om Fredrik Bjorkan en Marcos López binnen te halen afgelopen zomer, terwijl er in Quillinschy Hartman al iemand in huis was die sinds vandaag zelfs Oranje-international is.

“Volgens mij heb ik al 812 keer uitgelegd dat wij bij deze club al heel lang heel erg fan zijn van Hartman, maar dat zijn fitheid twijfels gaf”, reageert Slot op de ESPN-journalist. In 2021 scheurde Hartman immers een kruisband af.

‘Misverstand’

“Daarom hebben we zekerheid aangetrokken met Bjorkan en López. Er is nooit gezegd dat Hartman daarin de nummer 3 in de rij was. Verre van zelfs. Dat is ook de reden waarom we hem niet naar Excelsior hebben laten gaan. We zagen heel veel in hem, maar dan moest hij wel over een langere tijd fit zijn. Ik hoop dat dat misverstand, nu ik het ongeveer voor de 812e keer heb uitgelegd, écht uit de wereld is.”

“Bij deze club hebben we altijd heel veel vertrouwen in hem gehad. Als een speler alleen twee jaar lang amper fit is, dan kan je daar als club natuurlijk niet volledig op bouwen. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om die twee andere linksbacks in de zomer te halen”, aldus Slot tot slot.

Hartman debuteerde vanmiddag samen met ploeggenoten Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Feyenoord
FC Groningen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 maart 2023 19:58.

Hartman is in potentie wereldtop

  • Eens
  • Dat is overdreven
430+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie