Slot baalt van ticketverkoop Feyenoord: ‘Had me er graag mee bemoeid’

Foto: Slot baalt van ticketverkoop Feyenoord: ‘Had me er graag mee bemoeid’

Feyenoord-trainer Arne Slot was teleurgesteld in de hoeveelheid publiek dat donderdag in De Kuip zat voor de bekerwedstrijd tegen NEC. Dat had naar verluidt mede te maken met de hoge prijskaartjes. Slot gaf aan zich er graag mee bemoeid te hebben om het stadion voller te krijgen.

Er was vooraf de nodige kritiek op de hoogte van de prijskaartjes en Slot liet na afloop weten op de persconferentie weten het jammer te vinden dat het stadion niet vol zat. “Ik weet niet precies wat een kaartje gekost heeft, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel teleurgesteld was in het feit dat ik voor de wedstrijd hoorde dat er maar 20.000 mensen kwamen.”

Daarbij wilde Slot de schuld niet bij de Feyenoord-supporter neerleggen. “Dan was ik niet teleurgesteld in de mensen. Maar voor het feit dat wij er niet voor gekozen hebben het stadion vol te hebben. Want ik zat vlak daarvoor PSV te kijken, daar zat het stadion vol.”

De oefenmeester vertelde zich er graag mee bemoeid te hebben. “Ik had graag gewild dat ik me hiermee bemoeid had. Ik had heel graag gezien dat het stadion vol had gezeten, maar het zat nog veel voller dat ik vooraf hoorde. Uiteindelijk iedereen blij, behoudens die supporter die veel betaald heeft, maar die heeft wel waar voor z’n geld gehad.”

Eindigt Heerenveen tegen Feyenoord in een gelijkspel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zijn kaartjes voor voetbalwedstrijden over het algemeen te duur?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
336+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie