Scorende Milik kan nieuw averij Juventus niet voorkomen

Juventus is vanmiddag al weer voor de derde keer in dit nog prille seizoen tegen puntenverlies aangelopen. Tegen AS Roma en Sampdoria werd er al gelijkgespeeld door De Oude Dame, vandaag ging ook Fiorentina niet over de Turijnse knie: 1-1.

Voor de derde wedstrijd op rij scoorde Juventus al binnen de eerste tien minuten de openingstreffer: nieuwe spits Arek Milik liet het netje in minuut negen bollen. De Poolse oud-Ajacied duwde de bal met zijn borst over de lijn. Het was echter niet genoeg voor de zege, want twintig minuten later scoorde Christian Kouamé de gelijkmaker.

In het restant van het duel poogde Juventus wel alsnog een driepunter uit het vuur te slepen, maar Fiorentina-goalie Pietro Terracciano en zijn achterhoede hielden knap stand.

Daarmee biedt Juventus de vier ploegen die boven hen staan – Atalanta, Roma en Inter Milan – een uitgelezen mogelijkheid om uit te lopen dit weekend.

Scoreverloop: 0-1 (09′) Arek Milik, 1-1 (29′) Christian Kouamé

TIP: 1.36x je inleg als Juventus volgende week wél wint van Salernitana!