Schreuder spreekt zich uit: “Of Blind en ik niet meer met elkaar door konden?”

Foto: Schreuder spreekt zich uit: “Of Blind en ik niet meer met elkaar door konden?”

Alfred Schreuder heeft vandaag op de persconferentie richting het uitduel met NEC gereageerd op de contractontbinding van Daley Blind, die gisteren voor zes maanden bij Bayern München tekende.

Schreuder heeft Blind sinds het stopzetten van de samenwerking niet meer gezien, ook al was de linksback nog wel een keer op De Toekomst. “Nee, ik heb hem nog niet gezien. Hij is wel nog bij ons op het trainingscomplex geweest, maar ik heb hem zelf niet gezien. Of we niet meer met elkaar door konden? Ik denk dat we daar van weg moeten blijven.”

‘Wij willen ook gewoon graag verder’

“Er is een keuze gemaakt, hij heeft ergens om gevraagd. De club is met Daley in gesprek gegaan en dat resulteerde in een hele mooie transfer naar Bayern München voor hem.”

“Wij willen ook gewoon graag verder. Ik heb de laatste weken andere keuzes gemaakt, dat heeft het proces misschien wel iets versneld. Of hij niet kon leven met die keuzes? Dat weet ik niet, dat moet je aan hem vragen. Hij heeft het niet laten blijken, hoe zou Daley dat moeten laten doen dan? Ik vind het ook normaal dat je niet altijd blij bent als je niet speelt. Ik denk dat we er genoeg over gezegd hebben.”

RB Leipzig
Bayern Munich
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 januari 2023 20:20.

Ajax gaat Blind nog erg missen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Dat zal wel meevallen
837+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie