Ronaldo hint naar samenwerking met Messi: ‘Wie weet…’

Foto: Ronaldo hint naar samenwerking met Messi: ‘Wie weet…’

Cristiano Ronaldo sluit niet uit dat hij in de herfst van zijn carrière nog gaat samenspelen met Lionel Messi. Dat vertelde de Portugees in het veelbesproken interview met Piers Morgan. De aanvaller laat in dat gesprek onder meer weten dat hij nog altijd een goede band heeft met de Argentijnse superster.

Ronaldo steekt in het interview met Morgan de loftrompet over de Paris Saint-Germain-aanvaller. “Het voelt alsof hij mijn teamgenoot is. Hoe hij ook over mij praat is iets wat ik alleen maar kan waarderen.”

De Portugese superster zegt enorm veel respect te hebben voor Messi. “Hij is een geweldige man die prachtige dingen doet voor het hedendaagse voetbal. We hebben zestien jaar samen mogen schitteren in het wereldvoetbal. Kun je nagaan, zestien jaar. Daarom heb ik ook zo’n goede band met hem.”

Spelen met Messi

Het lijkt Ronaldo dan ook geweldig om weer eens tafel te gaan met Messi. “Ik zou heel graag weer eens met hem gaan eten, waarom niet? Of ik ooit nog met hem samen zal spelen kan ik ook nog niet zeggen, wie weet.” Daarvoor lijkt echter niet veel tijd meer te zijn, want de Portugees wil niet al te lang meer door. “In principe wil ik nog tot mijn veertigste door, maar als Portugal het WK wint stop ik direct. Dat weet ik honderd procent zeker.”

Stadium 974

World Cup Grp. H

24 november 2022

17:00

Portugal
Ghana
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 november 2022 16:57.

Denk jij dat Ronaldo en Messi nog samen gaan spelen?

  • Ja, misschien nog wel
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
183+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie