Robert Lewandowski haalt uit: ‘Leugens!’

Foto: Robert Lewandowski haalt uit: ‘Leugens!’

Robert Lewandowski heeft veel voor Bayern München betekend, niemand zal anders beweren, maar de Poolse goalgetter is wél op een vervelende manier vertrokken bij Der Rekordmeister. Na lang aandringen kwam de deal pas tot stand.

CEO Oliver Kahn van de Duitsers zei onlangs: “Ik kan niet verklaren waarom Robert voor deze manier heeft gekozen.” En vandaag slaat Lewandowski terug in een interview met ESPN: “Sommige mensen vertellen de waarheid niet, ze roepen wat anders…”

“Voor mij was het juist belangrijk om duidelijk te zijn”, gaat de spits verder. “Misschien was dat voor een paar mensen juist het probleem. Ik voelde dat het moment goed was om Bayern te verlaten en naar Barça te gaan.”

Erling Haaland

We konden lezen dat hij geprikkeld was door het gerucht dat Erling Haaland naar de Allianz Arena zou komen: “Dat had niets met hem te maken. Als de vraag is of de beslissing om te vertrekken ontstond vanwege hem? Nee. Ik zag eerlijk gezegd het probleem niet, als hij was gekomen.”

Lewandowski eindigt positief: “Ik had een zeer goede relatie met mijn teamgenoten, met de staf en met de coach. Allemaal mensen die ik ga missen. We hebben samen een prachtige tijd gehad. En we waren niet alleen vrienden op het veld, maar ook daarbuiten. Alleen nu is dit hoofdstuk voorbij en is er een nieuw hoofdstuk begonnen.”

TIP: Verdien 2.10 keer je inleg als Lewandowski La Liga-topscorer wordt!

Heeft hij gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie