PSV verrast en strikt analiste Leonne Stentler

Foto: PSV verrast en strikt analiste Leonne Stentler

De laatste maanden heeft Leonne Stentler als analiste bij de NOS en op ESPN al de nodige indruk gemaakt op voetbalminnend Nederland, PSV hoopt nu ook te kunnen gaan profiteren van haar expertise.

De Eindhovenaren maken namelijk melding: “Leonne Stentler gaat per direct werkzaamheden verrichten voor de vrouwentak van PSV. De PSV-directie wil met Stentler de scouting- en opleidingsmogelijkheden bij PSV Vrouwen naar een hoger plan tillen. De 35-jarige Rotterdamse, oud-speelster in de Nederlandse top, gaat haar functie combineren met haar analistenwerk voor NOS en ESPN.”

De club schrijft verder over de voormalig international: “De aanstelling van Stentler ligt in lijn met de ambities die PSV op het gebied van vrouwenvoetbal heeft. De club wil zich op nationaal en op termijn Europees niveau meten met de besten. In de Pure Energie Eredivisie Vrouwen draait het team al jaren in de top. Het talentvolle Jong PSV Vrouwen staat ongeslagen bovenaan in de beloftencompetitie. Daarnaast zijn inmiddels trainingsgroepen actief waarin beloftevolle meiden in de jongere leeftijdscategorieën samenkomen. Stentler richt zich naast scouting nadrukkelijk op beleidsvraagstukken en ontwikkelingen in die laatste categorie.”

Manager Vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers is content met de versterking: “Leonne is met haar analytisch vermogen en expertise een aanwinst voor de vrouwentak. Ze heeft een duidelijke visie op het scouten, het ontwikkelen van voetbaltalent en kent de wetten van topsport. We hopen met haar komst weer nieuwe stap te maken in het doorontwikkelen van PSV Vrouwen.”

Gokken op wedstrijden van PSV? Scoor de beste odds bij bet365!

Goede zet van PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie