‘PSV-tweetal zet Van Nistelrooij buitenspel’

Foto: ‘PSV-tweetal zet Van Nistelrooij buitenspel’

Het lijkt momenteel flink te borrelen binnen PSV. Dat schrijft ook De Telegraaf, dat stelt dat technisch directeur Earnest Stewart een flinke erfenis wacht. In een analyse trekt de ochtendkrant de conclusie dat er een stevige evaluatie moet plaatsvinden over het functioneren van trainer Ruud van Nistelrooij.

Simons en De Jong uiten onvrede

De krant meldt ook dat een zestal spelers zijn onvrede heeft geuit bij Stewart en algemeen directeur Marcel Brands over het functioneren van de oefenmeester. Daarbij noemt De Telegraaf de namen van aanvoerder Luuk de Jong en Xavi Simons.

Voor Stewart wacht er dan ook een zware uitdaging schrijft de ochtendkrant. “Van Nistelrooij en de directie moeten in alle eerlijkheid bespreken wat er beter moet en hoeveel ruimte er is om die progressie te boeken komend seizoen, waarin PSV na vijf titelloze jaren weer echt om het kampioenschap moet gaan meedoen om de achterstand op de concurrentie niet verder te laten oplopen. Als die ruimte voor progressie onvoldoende is, moeten Van Nistelrooij, Stewart en Brands de conclusie trekken dat het niet in het belang van PSV is om op dezelfde voet door te gaan.”

Wijzigingen in PSV-staf

Mochten de PSV-directie en Van Nistelrooij voldoende perspectief zien om door te gaan, dan moet ook de technische staf van de Eindhovenaren op de schop. André Ooijer heeft zelf al te kennen gegeven te stoppen na het huidige seizoen, terwijl ook Fred Rutten twijfelt over zijn PSV-toekomst. De spelersgroep van de Eindhovenaren zou wel graag doorgaan met laatstgenoemde. Voor Stewart en Brands wacht de komende weken dan ook een flinke uitdaging om de koppen allemaal weer dezelfde kant op te krijgen.

Eindigt AZ tegen PSV in 1-2?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet PSV na dit seizoen afscheid nemen van Van Nistelrooij?

  • Ja, het werkt niet
  • Nee, ze moeten hem de tijd geven
1716+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie