‘PSV kan Belgische aanwinst vergeten’

Foto: ‘PSV kan Belgische aanwinst vergeten’

PSV kan de komst van Adnan Januzaj vergeten. Dat meldt PSV-clubwatcher Rik Elfrink. De 27-jarige Belg was in beeld als versterking voor de vleugels, maar de Eindhovenaren kunnen zijn komst op de buik schrijven. Januzaj kiest ervoor om in Spanje te blijven en voor Sevilla uit te blijven komen.

Januzaj staat nog tot medio 2026 onder contract bij Sevilla, maar komt dit seizoen weinig tot spelen toe bij de Europa League-opponent van de Eindhovenaren. Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van Real Sociedad en halverwege het seizoen staat de teller nog maar op 125 speelminuten. PSV onderzocht daarom de mogelijkheid om de vleugelspeler over te nemen.

Januzaj werd jaren geleden gezien als een absoluut supertalent, maar bij Manchester United zakte hij door het ijs en ook bij het nationale team van België verdween hij stukje bij beetje uit beeld. Roberto Martínez, de voormalige bondscoach van de Rode Duivels, zei eens over de technicus: “Talent volstaat niet, Januzaj moet ook de juiste mentaliteit hebben.”

Hazard wel naar PSV

Volgens Elfrink heeft de agent van Januzaj aangegeven dat hij in Spanje wil blijven. De vleugelspeler was een optie voor PSV, dat vandaag later op de dag wel een andere Belgische aanvaller hoopt te presenteren. Thorgan Hazard wordt vanmiddag officieel voorgesteld als nieuwe speler van PSV, zo melden clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer van het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

De Belgische linksbuiten wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Borussia Dortmund. De afgelopen dagen klonk er met enige zekerheid een geluid over een koopoptie, maar die zou PSV toch níét bedongen hebben, schrijft het Duitse Sport 1 nu. PSV en Dortmund zouden het niet eens zijn geworden over de hoogte van een afkoopoptie, waarop werd besloten er helemaal geen een in het contract op te laten nemen. De Eindhovenaren nemen het volledige salaris van Hazard over.

Is Hazard een versterking voor PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
476+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie