Preview: Weten Uruguay, Servië en Zwitserland zich nog te plaatsen?

Foto: Preview: Weten Uruguay, Servië en Zwitserland zich nog te plaatsen?

Portugal en Brazilië zijn al zeker van de achtste finale. In de laatste groepswedstrijden voor de knock-outfase moeten onder andere Zwitserland, Servië, Uruguay en Ghana echter nog flink aan de bak. Wie weten er door het oog van de naald te kruipen en zich te plaatsen voor de volgende ronde van het WK? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijden Ghana – Uruguay, Zuid-Korea – Portugal, Kameroen – Brazilië en Servië – Zwitserland.

Ghana – Uruguay

Ghana heeft drie punten en staat daarmee tweede in groep H achter Portugal. De Ghanezen hebben al twee doelpuntrijke wedstrijden achter de rug. Er werd namelijk in de eerste wedstrijd met 3-2 verloren van Portugal en daarna werd er met 2-3 van Zuid-Korea gewonnen. Het land heeft eigenlijk alles nog in eigen hand in de groep. Bij een gelijkspel en overwinning is Ghana door naar de achtste finale.

Bij Uruguay loopt het dit WK niet bepaald lekker. Het Zuid-Amerikaanse land kwam met een uitstekende vorm naar het wereldkampioenschap toe, maar het heeft nog niet kunnen leveren. Er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Zuid-Korea en daarna was Portugal met 2-0 te sterk voor de Uruguayanen. De verdediging van Uruguay houdt stand, maar het elftal wist dus nog niet te scoren. Het land maakt alleen nog maar kans op de knock-outfase bij een overwinning op Ghana.

Wedtip Ghana – Uruguay

Uruguay heeft dit WK nog niet gescoord maar is ondanks dat nog altijd de favoriet volgens de bookmakers. Bij Ghana vliegen de doelpunten erin, maar de doelpunten gaan niet alleen in het doel van de tegenstander. Toch lijken de Ghanezen in een betere vorm te steken. Daarom de tip: wedden op ‘Ghana wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 4.90 bij Unibet.

Ghana wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zuid-Korea – Portugal

Zuid-Korea speelde dit toernooi gelijk tegen Uruguay (0-0) en verloor daarna met 2-3 van Ghana. Doordat het land toch één punt heeft maakt het nog altijd kans. Als Zuid-Korea wint komt het land op vier punten en kan het nog tweede worden. Ghana mag in dit scenario niet winnen van Uruguay. Heung-min Son is natuurlijk de grote ster van Zuid-Korea, maar hij heeft nog niet gescoord dit WK. Het was namelijk Gue-sung Cho die twee keer scoorde tegen Ghana.

Bruno Fernandes is tot op het heden de grote man van Portugal. Hij is beslissend met doelpunten en assists. Mede dankzij hem won Portugal met 3-2 van Ghana en met 2-0 van Uruguay. Portugal is dus al zeker van de achtste finale en hoogstwaarschijnlijk wordt het land ook eerste in de groep. Tijdens deze wedstrijd zullen de belangrijke spelers hoogstwaarschijnlijk worden gespaard, mocht dat mogelijk zijn.

Onze voorspelling

Bij Tunesië – Frankrijk zagen we wat er kan gebeuren als je als topland met een compleet andere ploeg begint. Fernando Santos zal een aantal spelers rust geven, maar er moet nog wel worden gewonnen. Zuid-Korea zal willen profiteren van deze situatie. Onze voorspelling is daarom ‘Beide teams scoren’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.80 bij bet365.

Beide teams scoren

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kameroen – Brazilië

Kameroen verloor van Zwitserland en leek daarna ook van Servië te gaan verliezen. Op een gegeven moment stond het land met 1-3 achter tegen Servië, maar na twee mooie uitbraken van de Kameroense spelers kwam het land terug tot 3-3. Door dit punt heeft Kameroen op papier nog kans op de volgende ronde. Er moet dan wel worden gewonnen van Brazilië.

In de eerste wedstrijd tegen Servië (2-0) maakte de Brazilianen indruk, maar tegen Zwitserland ging het moeilijk bij Brazilië. Neymar viel geblesseerd uit tegen Servië en zijn creativiteit werd gemist tegen Zwitserland. Tegen Kameroen zal Neymar ook nog niet spelen, maar Brazilië is al wel door naar de volgende ronde. De verwachting is dat in de achterhoede onder andere Thiago Silva rust zal krijgen.

Voorspelling Kameroen – Brazilië

Brazilië is al door en zal naar verwachting rustig aan beginnen tegen Kameroen. Ondertussen moet Kameroen winnen van Brazilië als ze nog kans willen maken op de volgende ronde. Het kan daarom zomaar een open wedstrijd worden. Daarom is onze voorspelling ‘Meer dan 2.5 doelpunten’. Deze voorspelling heeft nu een odd van 1.72 bij bet365.

Meer dan 2.5 doelpunten

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Servië – Zwitserland

Servië verloor in de eerste wedstrijd vrij kansloos met 2-0 van Brazilië. Daarna werden er twee punten weggegeven door het land door de voorsprong op Kameroen weg te geven. Weten de Serven nu van Zwitserland te winnen dan zou de ploeg nog tweede kunnen worden. Kameroen moet in dit geval niet winnen van Brazilië. Deze wedstrijd tegen Zwitserland is dus allesbepalend voor Servië.

De Zwitsers hebben een prettige uitgangspositie voor deze laatste speelronde. Er werd op dit WK met 1-0 gewonnen van Kameroen en daarna werd er met 1-0 verloren van Brazilië. Door deze uitslagen heeft het land nu drie punten. Een gelijkspel is daardoor hoogstwaarschijnlijk genoeg voor Zwitserland om door te gaan naar de achtste finale.

Wedtip Servië – Zwitserland

Zwitserland en Servië zijn erg aan elkaar gewaagd. De winnaar van dit duel maakt een grote kans om tweede te worden achter Brazilië waardoor de druk er flink op zal staan. Ondanks dat de Serven minder punten hebben dan de Zwitsers lijkt Servië favoriet te zijn. Daarom de tip: wedden op ‘Servië wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.60 bij Holland Casino.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:18
22+
Ajax krijgt nú al slecht Klassieker-nieuws
12:35
376+
John van ‘t Schip stopt ermee als Ajax-trainer
12:31
132+
Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’
12:27
50+
‘Gigadrama voor Hélène Hendriks’
12:00
60+
Conditie Feyenoord voorkomt rampseizoen
11:50
72+
Vink waarschuwt Koeman: ‘Daar hebben we niet de spelers voor’
11:30
23+
‘Droomtransfer voor Huijsen in de maak’
11:15
85+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
10:50
55+
Oranje-international droomt van terugkeer naar FC Groningen
10:30
21+
Cannavaro baalt van missen trainersklus: ‘Had het gratis gedaan’
10:15
87+
Mauro Jr. geniet van rol als publiekslieveling: ‘Dat is iets geweldigs’
10:00
376+
‘Corruptie zit Giménez in de weg bij Mexico’
09:50
98+
Dries Mertens neemt pensioenbesluit
09:30
48+
Ajax Vrouwen gemotiveerd na CL-exit: ‘Moet niet eenmalig zijn’
09:15
126+
Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’
08:50
422+
Xavi Simons aangepakt na ‘zielige’ mediaboycot
08:30
47+
Bas Kuipers beging bijzondere carrièreswitch: ‘Het is echt magisch’
08:10
292+
‘Ajax geïnteresseerd in Villa-talent na Europese ontmoeting’
07:45
768+
Van ‘t Schip duidelijk over toekomst Ajax: ‘Dat moet hij beslissen’
07:27
316+
‘Nieuwe trainersklus Van Nistelrooij aanstaande’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie