Perez onder de indruk van PSV-leider: “Sowieso mee naar het WK”

Foto: Perez onder de indruk van PSV-leider: “Sowieso mee naar het WK”

Kenneth Perez vindt dat Luuk de Jong nog altijd onderschat wordt in Nederland. De Deense analist zou de spits van PSV sowieso meenemen naar het WK in Qatar.

Perez ziet dat De Jong PSV bij de hand neemt.  “Je zag gewoon dat het hele elftal opgelucht ademhaalde toen hij erin kwam tegen Arsenal”, klinkt het bij Voetbalpraat. “De spelers waren blij dat ze hun kapstok terug hadden. Hij is echt de leider van PSV.”

Tafelgenoot Hans Kraay jr. schaart zich achter de woorden van zijn collega. “De spelers waren ook blij dat ze eindelijk konden stoppen met opbouwen van achteruit. Ze konden weer lekker de lange bal spelen op De Jong en van daaruit doorvoetballen.”

WK

“Luuk moet sowieso mee naar het WK”, stelt de Scandinaviër duidelijk. “Honderd procent”, vult Kraay aan. “Hij is onze beste pinchhitter.” In de spitspositie heeft De Jong voor het Nederlands elftal onder meer Vincent Janssen, Brian Brobbey en Wout Weghorst als concurrenten.

18+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie