Overtuigd Heerenveen weet wie voorhoede moet gaan completeren

Foto: Overtuigd Heerenveen weet wie voorhoede moet gaan completeren

Het heeft er alle schijn van dat sc Heerenveen zich deze week nog gaat versterken met een extra aanvaller: de afgelopen dagen heeft Ché Nunnely namelijk voldoende indruk gemaakt om in aanmerking te komen voor een contract.

Nunnely is hersteld van een zware blessure, die zijn einde bij Willem II inleidde afgelopen zomer. Directeur Ferry de Haan bevestigt aan Voetbal International dat het 23-jarige jeugdexponent van Ajax de technische staf heeft weten te overtuigen van zijn fitheid en kwaliteiten tijdens de trainingen van coach Kees van Wonderen.

Laatstgenoemde wilde er graag nog een rechtsbuiten bij, het binnenhalen van Nunnely als tweede winteraanwinst – na eerder al Pelle van Amersfoort – komt dan ook als geroepen voor Van Wonderen. Heerenveen is na Cambuur en FC Emmen de minst scorende ploeg van de Eredivisie.

Match made in heaven?

“Ché is fit en past in het profiel dat we zoeken”, meldt directeur De Haan. We gaan kijken of we er met hem uitkomen.” Namens Willem II was Nunnely in 95 wedstrijden goed voor negentien goals en elf assists. Eerder nam Heerenveen ook al Mats Köhlert en Sven van Beek over van de Tilburgers.

Abe Lenstra Stadion

Eredivisie

22 januari 2023

12:15

SC Heerenveen
FC Groningen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 22 januari 2023 12:14.

Nunnely is de juiste man voor Heerenveen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie