‘Opmerkelijke comeback Mohamed Ihattaren’

Foto: ‘Opmerkelijke comeback Mohamed Ihattaren’

Krijgt Mohamed Ihattaren dan toch nog een nieuwe kans in de voetballerij? Het leek er niet op dat dat ooit nog zou gebeuren, maar het voormalige supertalent dook vandaag opeens op bij Juventus, waar hij aan de trainingstoestellen hing…

Ihattaren kwam de voorbije maanden meermaals negatief in het nieuws. Hij werd weggestuurd bij Ajax en kwam in aanraking met het criminele circuit. Onlangs werd hij zelfs opgepakt omdat hij zijn vriendin en voormalige verloofde Yasmine Driouech zou hebben mishandeld. Die deed aangifte tegen de voetballer, maar probeerde die even later weer in te trekken. Dat bleek niet mogelijk en dus besloot ze haar oorspronkelijke aangifte rigoureus aan te passen.

Ihattaren heeft nog een contract tot medio 2025 bij Juventus, dus daarom is het misschien niet vreemd dat hij van de trainingsfaciliteiten van de grootmacht uit Turijn gebruik mag maken. Wat De Oude Dame met hem van plan is, is echter volstrekt onduidelijk. De Serie A-topclub zou in kunnen zetten op contractontbinding, waar natuurlijk ook wel juridische grond voor is gezien de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Of krijgt de oud-speler van PSV tóch nog een kans in Italië?

Gerald Vanenburg liet zich onlangs in het Algemeen Dagblad uit over zijn voormalige ‘beschermeling’: “Wat er moet gebeuren, is dat hij voor zichzelf het besluit neemt of hij profvoetballer wil zijn of niet. Dát moet tot hem doordringen. Ik trainde met hem, dat ging de ene dag beter dan de andere dag, soms was hij er, soms niet, en dan bedoel ik mentaal én fysiek. Maar hij was bijna weer fit. Nee, ik ga er verder niks over zeggen. Al die meningen van iedereen helpen niks.”

Problemen door relatie met Yasmine Driouech?

Volgens het bovengenoemde dagblad ging het mis met Ihattaren toen Yasmine in beeld kwam: “Pas 19 jaar oud ging hij naar Juventus dat hem verhuurde aan Sampdoria, waar hij zich amper liet zien nadat zijn moeder ziek was geworden. Ajax huurde hem vanaf januari en leek hem weer fit te krijgen. Totdat Yasmine in beeld kwam en nieuwe problemen opdoken. De familie van Ihattaren ziet inmiddels niets liever dat de relatie crasht, voor zover dat nog niet zo is.”

Zou jij verbaasd zijn als het nog goed komt met Ihattaren?

  • Ik wel
  • Ik niet
3009+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:40
3+
‘Lozano in ruildeal weg bij PSV’
15:24
22+
NEC-iconen tippen: zó is Feyenoord te verslaan
15:09
61+
‘Walgelijk’ Vandaag Inside met grond gelijkgemaakt
14:46
29+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
63+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
65+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
14:00
142+
Keert Van Gaal bij Ajax terug als hoofdtrainer?
13:45
54+
‘Drama voor Memphis Depay bij Atlético Madrid’
13:26
117+
‘Deense huurling vertrekt definitief bij Ajax’
13:10
103+
‘Ajax hengelt naar jeugdspeler FC Emmen’
13:00
22+
NEC-helden geven tips voor de bekerfinale | SN Meet Zomer & Leiwakabessy
12:41
105+
Chelsea neemt afscheid van Nederlands talent
12:29
131+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
314+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
121+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
49+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
13+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
88+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
243+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie