“Onaantastbare’ De Jong mag niet vertrekken bij Barcelona’

Foto: “Onaantastbare’ De Jong mag niet vertrekken bij Barcelona’

FC Barcelona ziet toekomst in Frenkie de Jong. Volgens het Spaanse Mundo Deportivo en SPORT mag de Oranje-middenvelder voorlopig niet vertrekken uit Catalonië. Volgens het laatstgenoemde medium heeft De Jong zelfs een zeer hoge status binnen de club gekregen.

Afgelopen zomer klinken er nog hele andere berichten. Vanwege de financiële malheur binnen de club probeerde het bestuur De Jong naar buiten te werken. Hij bleef echter in Camp Nou, maar moest wel rekening houden met een reserverol. Onder trainer Xavi veroverde de speler uit Arkel echter weer een basisplaats. Nu willen de Blaugrana de international niet meer laten gaan.

“Nu zijn de zaken totaal anders en is de toewijding van de club aan Frenkie totaal… Ze overwegen hem in ieder geval niet te verkopen en ze geloven in hem”, schrijft Mundo Deportivo.

‘Onaantastbaar’

“FC Barcelona, ​​​​zowel het sportdeel (Jordi Cruijff en Mateu Alemany) als de kern die de economie van de club controleert, heeft Frenkie de Jong ‘onaantastbaar’ verklaard”, doet SPORT er zelfs nog een schepje bovenop. Volgens de berichtgeving ziet Xavi De Jong als een ‘basis- en essentiële speler’. Voor dit seizoen, maar ook voor in de toekomst. Afgelopen week werd De Jong opnieuw gelinkt aan Manchester United, maar de kans dat het tot een transfer is lijkt minimaal.

Frenkie onaantastbaar in Barça?

  • Ja, die status heeft hij inmiddels
  • Lijkt me overdreven
554+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie