Officieel: Miljoenentransfer Cyriel Dessers

Foto: Officieel: Miljoenentransfer Cyriel Dessers

Cyriel Dessers heeft zijn laatste wedstrijd voor KRC Genk al gespeeld. De oud-Feyenoorder rondde vanmiddag zijn transfer naar Cremonense uit Italië af.

Een transfer van Dessers hing al een tijdje in de lucht. En zaterdag na de wedstrijd tegen KAS Eupen (4-2) wond hij er zelf ook geen doekjes meer om. “Het is geen geheim dat de transfer dichtbij is. Italië? Ja, die kans zit er in. Dat kan ik wel zeggen. Ik heb altijd gedroomd van een topcompetitie en dat is nu heel dichtbij. Morgen is een belangrijke dag tussen de clubs, dus ik ben heel benieuwd”, reageerde de Nigeriaanse aanvaller bij Eleven Sports

Miljoenenakkoord

Inmiddels is er een akkoord bereikt voor een transfersom van 6.5 miljoen euro. Voetbal International schrijft: “Woensdag maakt Cremonese melding van de komst van Dessers, die met zijn transfer zijn droom om in een Europese topcompetitie te gaan voetballen ziet uitkomen. Cremonese maakt niet bekend voor hoeveel jaar de aanvaller, die vorig seizoen nog veel indruk maakte bij Feyenoord, heeft getekend.”

Eerder kwam Dessers ook al uit voor onder meer Heracles en FC Utrecht. Mogelijk debuteert hij aankomend weekend al, uit bij Fiorentina.

TIP: Wint Cremonense bij Fiorentina? Pak 7.5x je inleg bij Unibet!

★[“ᴄʀᴇᴍᴏ, ꜱᴏɢɴɪᴀᴍᴏ ɪɴꜱɪᴇᴍᴇ!”]★@CyrielDessers è grigiorosso ??

?➡️ https://t.co/8iT3CmUj3W#SolAmAi #ForzaGrigiorossi #DaiCremo #SerieATIM pic.twitter.com/pagXoulThT

— U.S. Cremonese (@USCremonese) August 10, 2022

Goede transfer voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie