Noppert open over Heerenveen-vertrek: ‘Dit is misschien wel het moment’

Foto: Noppert open over Heerenveen-vertrek: ‘Dit is misschien wel het moment’

Andries Noppert liet als doelman van het Nederlands elftal een uitstekende indruk achter op het WK in Qatar. De keeper van SC Heerenveen staat dan ook in de belangstelling van meerdere clubs. Onder andere Ajax zou belangstelling hebben voor de doelman, die beseft dat het misschien nu wel de juiste tijd is om een transfer te maken.

“Dit is een bepaald moment, je hoeft niet heel veel verstand van voetbal te hebben om dat door te hebben”, zo wordt Noppert op een belegde persconferentie van Heerenveen geciteerd door Voetbal International.

Droomclub Heerenveen

De doelman beseft dat dit misschien wel een moment is voor een transfer, maar vindt een langer verblijf bij Heerenveen ook geen enkel probleem. “Ik zit bij de club van mijn dromen, spelen voor SC Heerenveen heeft iets speciaals voor me. Maar als de club goed kan verdienen kan dit het moment zijn. Laten we het maar afwachten wat er gebeurt. Zolang er niets anders komt, en dat is nog niet zo, ben ik hier op mijn plek.”

Voetbal International meldt eveneens dat Noppert in gesprek gaat met Heerenveen over zijn toekomst, waar mogelijk ook zijn contractsituatie wordt besproken. De doelman heeft nog een contract tot medio 2024. Heerenveen zou nog geen concrete aanbiedingen hebben ontvangen voor Noppert, maar is wel benaderd door tussenpersonen die een transfer in gang zouden kunnen zetten. Technisch manager Ferry de Haan heeft die opties echter afgewezen.

Eindigt RKC tegen SC Heerenveen in 0-1?

Moet Heerenveen Noppert nu verkopen?

  • Ja, alleen wel tegen een goede prijs
  • Nee, langer houden
684+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie