Noppert laat sc Heerenveen in onzekerheid achter

Foto: Noppert laat sc Heerenveen in onzekerheid achter

Andries Noppert kan sc Heerenveen niet beloven dat hij volgend seizoen nog in de Friese clubkleuren speelt. De doelverdediger wil bij interesse van een mooie club vertrekken, zo laat hij doorschemeren in een interview met de Leeuwarder Courant.

Geweldige vorm Noppert

Noppert baarde afgelopen voetbaljaar opzien toen hij in zijn debuutseizoen bij sc Heerenveen een uitstekende indruk achterliet. De 29-jarige doelman kwam daardoor in de selectie van het Nederlands elftal terecht en kwam tijdens het Wereldkampioenschap in Qatar in alle wedstrijden van Oranje in actie.

Afgelopen winterstop waren er dan ook meerdere clubs geïnteresseerd, maar kwam het nooit tot een serieus bod. Vervolgens raakte hij langdurig geblesseerd en richtte hij zich voornamelijk op zijn herstel. Noppert is inmiddels weer fit en klaar om met sc Heerenveen de play-offs in de gaan, waarbij hij een schuin oog naar de transfermarkt kijkt.

Contractverlenging bij sc Heerenveen

Het contract van Noppert loopt volgend jaar zomer af. Sc Heerenveen hoopt de verbintenis met twee seizoenen te verlengen, maar het is de vraag of de keeper dit wel wil. Hoewel hij het geweldig naar zijn zin heeft, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij weet naar eigen zeggen alleen niet wat er op zijn pad gaat komen.

“Daar ben ik heel eerlijk in. Iedereen weet wat ik voor Heerenveen voel. Maar iedereen heeft, denk ik, ook ambitie. Je moet je ogen en oren openhouden. We zijn bezig met een contractverlenging. Nu moeten we kijken of we eruit komen. Of misschien wel niet”, stelt hij. “Als er niets komt, of een club die mij niet interesseert, dan zit ik bij de club waar ik wil zitten. Dan teken ik met alle liefde.”

Wat kan Noppert deze zomer het beste doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie