Nieuwe coach Ajax is al bekend | SN Weekly met Anouk Hoogendijk #1

Foto: Nieuwe coach Ajax is al bekend | SN Weekly met Anouk Hoogendijk #1

Is de Ajax-coach voor volgend seizoen al bekend? Of… is hij bekend als Ajax straks wint van PSV in de finale van de KNVB Beker? Het gerucht gaat in ieder geval dat trainer John Heitinga mag blijven zitten waar hij zit als de Amsterdammers de ‘dennenappel’ veroveren. Dat en meer zie je in SN Weekly, de wekelijks terugkerende voetbalshow van SoccerNews.nl met Anouk Hoogendijk!

‘Bizarre clausule in contract John Heitinga’

Het is al maanden onrustig in de Johan Cruijff ArenA, zowel voor als achter de schermen. Ajax draait bepaald geen topseizoen en dat kostte al de kop aan onder meer Alfred Schreuder en Gerry Hamstra. De peperdure aankopen van de Amsterdammers renderen niet, maar misschien nog wel veel ernstiger: ook de organisatiestructuur in onze hoofdstad is één groot rommeltje.

Onlangs legde de regerend landskampioen van de Eredivisie wél een nieuwe technisch directeur vast in de persoon van Sven Mislintat, de opvolger van Marc Overmars, die goed en wel een jaar geleden vertrok na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. De Duitser moet Ajax nu een nieuwe smoel geven, maar tegenover zijn komst staat weer het vertrek van hoofdscout Henk Veldmate en hoofd jeugdopleiding Saïd Bouaali.

John Heitinga trok onlangs nog aan de bel over zijn eigen toekomst, maar het gerucht gaat dus dat hij wat dat betreft een dikke vinger in de pap heeft. Wint Ajax dit seizoen de KNVB Beker, dan zou hij automatisch aan mogen blijven als eindverantwoordelijke. En dat valt niet bepaald goed bij de fans op de diverse social media… Een enkeling stelt zelfs voor om maar van PSV te verliezen, alleen maar zodat Peter Bosz aangesteld kan worden!

Gebeurt er een wonder en wordt Ajax toch nog kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

SN Weekly met Anouk Hoogendijk

Begin april was er witte (groene!) rook te zien: Anouk Hoogendijk werd gepresenteerd als hét nieuwe gezicht van SoccerNews.nl. In SN Weekly blikt ze samen met jou, de kijker dus, terug op de afgelopen voetbalweek en vooruit op al dat ‘voetbalmoois’ wat komen gaat. Onderwerpen die deze week aan bod komen in de show zijn onder meer: Feyenoord en AZ in Europa, de clausule van Heitinga, Jasper Cillessen die een horrorweekend beleefde en nog veel, véél meer.

Ook Eredivisie-scheidsrechter Jeroen Manschot maakt zijn opwachting in SN Weekly. Vraag jij je weleens af wat er tijdens een wedstrijd allemaal gebeurt op arbitervlak? Manschot heeft het antwoord!

SN Weekly komt elke maandagavond online op het YouTube-kanaal van SoccerNews.nl en daar wil jij natuurlijk als allereerste bij zijn! Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Heitinga ook volgend seizoen voor de groep bij Ajax?

  • Doen!
  • Alsjeblieft niet…
791+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie