‘Mbappé lijnrecht tegenover Messi en Neymar’

Foto: ‘Mbappé lijnrecht tegenover Messi en Neymar’

Kylian Mbappé heeft voor heel wat onrust gezorgd bij Paris Saint-Germain. Dinsdag kwam naar buiten dat de steraanvaller de club in januari zou willen verlaten. Ook is er naar verluidt grote verdeeldheid ontstaan binnen de Franse grootmacht.

De international zette afgelopen zomer nog verrassend zijn krabbel onder een sterk verbeterd contract, na een lange flirt met Real Madrid. Inmiddels zou de relatie tussen Mbappé en PSG op knappen staan. L’Équipe meldt dat het clubbestuur een aantal beloftes niet heeft kunnen waarmaken in de ogen van de 23-jarige aanvaller. De bekende sportkrant spreekt van een enorme verdeeldheid in het Parc des Princes.

In de krant spreken werknemers over de situatie, en dan vooral over het wispelturige gemoed van de sterspeler. De ene dag zou hij lachend op de club aankomen, terwijl hij de volgende dag niemand een blik waardig gunt. Zijn contractverlenging zou ook binnen de kleedkamer voor een gigantische tweespalt hebben gezorgd. De selectie is duidelijk in twee kampen verdeeld.

Verdeeldheid

Er is het kamp Mbappé, die wordt gesteund door de andere Fransen, Achraf Hakimi en trainer Christophe Galtier. Daar tegenover staat de Latijnse clan, bestaande uit dertien Spaans- en Portugeessprekende spelers. Zij worden aangevoerd door Lionel Messi, Neymar en Marquinhos. Het bestuur trachtte dat gedeelte te verzwakken door Ángel Di María en Leandro Paredes naar Juventus te laten gaan. Naar verluidt heeft dat die clan alleen maar verder verenigd.

TIP: 1.74 als PSG en Marseille zondag allebei scoren!

Zie je Mbappé vertrekken in januari?

  • Ja, dit is niet houdbaar
  • Nee, die blijft gewoon
212+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie