‘Maradona’ bij PSV: “Kan een van de beste spelers van de Eredivisie worden”

Foto: ‘Maradona’ bij PSV: “Kan een van de beste spelers van de Eredivisie worden”

Een definitieve doorbraak bij PSV zat er tot dusver nog niet in, maar het geloof in de potentie van Ismaël Saibari is er nog altijd in Eindhoven. Ook ploeggenoot Johan Bakayoko is lyrisch over de Marokkaan, die door Ruud van Nistelrooij met name als linksbuiten wordt gebruikt.

Bakayoko looft Saibari: ‘Echt een bijzondere speler’

“Ismael kan ook een van de beste spelers van de Eredivisie worden. Hij is echt een bijzondere speler. Ik noem hem Maradona. Hij kan goed dribbelen en is fysiek heel sterk. Alleen zijn afwerking moet beter. Dat weet hij ook. Ik geef hem weleens tips, maar af en toe is hij verdwaald, haha. Het komt wel goed, met de tijd. Ik verwacht dat Ismael nog hele mooie stappen kan maken wanneer hij ook daadwerkelijk gaat scoren”, vertelt Bakayoko over Saibari in het ELF Voetbal Magazine.

Saibari vertelt zelf dat hij dan ook veel oefent op afwerken. “Als ik dan met de trainer op het veld sta, zie je dat zijn talent niet verloren is gegaan. Wanneer de trainer een afwerkvorm voordoet op de training, laat hij het er heel simpel uitzien. Daarna is het mijn beurt en merk ik hoe lastig het is om op zijn niveau af te werken. Maar hoe meer tijd je eraan besteedt, des te meer vertrouwen en rust je krijgt wanneer je in bepaalde situaties voor het doel komt. Nee, ik denk niet dat er een vloek op mij rust, haha.”

‘Fodé Fofana heeft wat weg van Van Nistelrooij’

“Het klinkt misschien wat gek”, haakt Bakayoko in. “Maar onze vriend Fodé (Fofana, spits Jong PSV, red.) heeft in zijn manier van afwerken en dribbels eigenlijk wel iets weg van de trainer als speler. Fodé kan ook heel zuiver afwerken. Ik was nog wat jong om onze trainer op tv te zien als speler van onder andere Manchester United en Real Madrid, maar we hebben weleens beelden van hem op YouTube gezien. Heel indrukwekkend.”

Saibari kan een sterspeler voor PSV worden

  • Eens
  • Oneens
254+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie