‘Manchester United geeft Antony-fout toe’

Foto: ‘Manchester United geeft Antony-fout toe’

Manchester United zette afgelopen zomer alles op alles om Antony over te nemen van Ajax. De Braziliaanse aanvaller werd voor maximaal honderd miljoen euro weggeplukt uit de Johan Cruijff Arena. Een fout, zo stelt Daily Mail op basis van inside-informatie.

John Murtough zou dat hebben toegegeven. De technisch directeur van The Red Devils was er echter wel verantwoordelijk voor dat de transfer uiteindelijk groen licht kreeg. Dit had te maken met de voorkeur van trainer Erik ten Hag, die Antony nog niet aan de praat heeft gekregen bij United.

Ten Hag is het zelf (vanzelfsprekend) niet eens met de aantijgingen dat er veel te veel betaald is voor Antony. Volgens Manchester United waren er weinig linksbenige rechtsbuitens beschikbaar op dat moment en was de connectie tussen de Braziliaans international en Ten Hag een belangrijke reden om door te pakken.

Antony als man van honderd miljoen euro

Ten Hag wil de hoop daarom nog niet opgeven. “Antony is een jonge speler die zich nog flink kan en moet ontwikkelen”, zei Ten Hag eerder over de oud-Ajacied. “We moeten hem blijven prikkelen, steeds weer meer van hem verwachten.”

Ook Ten Hag is nog niet volledig tevreden over de prestaties van de Braziliaan. “In zijn eerste weken maakte hij doelpunten en liet hij goede acties zien, maar ik zie nog meer dan genoeg ruimte voor verbetering.”

In de toplaag denken ze daar volgens Daily Mail dus anders over. De fans van Manchester United laten de afgelopen weken eenzelfde geluid horen en vinden dat ze zijn “opgelicht” en “beroofd” door Ajax.

Manchester United
Manchester City
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 13:26.

Is Antony een miskoop?

  • Ja
  • Nee
  • Te vroeg om te oordelen
14774+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie