Liverpool volledig gesloopt in Engelse media: “Ik zou angstig zijn”

Foto: Liverpool volledig gesloopt in Engelse media: “Ik zou angstig zijn”

Liverpool kreeg zaterdagmiddag een pijnlijk pak rammel van Manchester City (4-1). Het is de volgende klap in een zeer matig seizoen van The Reds. De Engelse analytici spaarden de ploeg van Jürgen Klopp allesbehalve.

The Reds lopen tegen de volgende grote domper aan

“Dit was geen incident”, klonk het bij Sky Sports. “Het gebeurt keer op keer op keer in dit dramatische seizoen van Liverpool. De ploeg van Klopp verloor het volledige vorige seizoen maar twee keer. Maar dit was al de negende nederlaag van dit seizoen.”

Rio Ferdinand maakt zich ernstige zorgen om de ploeg, de vinger op een oorzaak leggen vindt de oud-verdediger lastig. “Liverpool is zijn schwung helemaal kwijtgeraakt, het is lastig om te zeggen hoe dat komt. Maar als ik een Liverpool-fan was, zou ik angstig zijn over de kansen om de topvier nog te halen. Het zijn zorgwekkende tijden voor Klopp en zijn team”, concludeert de BT Sport-analist.

Bizar

Voormalig Liverpool-spits Peter Crouch sloot zich daarbij aan. Als je naar de topvier kijkt, dan is Liverpool daar mijlenver vandaan. Het is bizar, waar ze nu staan. Het verschil tussen deze twee teams was verbluffend en dat is niet de eerste keer. Dit is niet zomaar een offday, het hele seizoen is al teleurstellend van Liverpool.”

Wint Liverpool wel van Chelsea dinsdag?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je Liverpool nog opkrabbelen dit seizoen?

  • Ja, ze rechtten de rug
  • Nee, zit er niet meer in
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie