‘Liverpool dreigt opnieuw absolute topspeler te verliezen’

Foto: ‘Liverpool dreigt opnieuw absolute topspeler te verliezen’

Liverpool dreigt, na het pijnlijke vertrek van Sadio Mané in 2022, over een paar maanden opnieuw een grote speler kwijt te raken. Volgens Foot Mercato is Mohamed Salah namelijk toe aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

Ambities Salah

De 30-jarige Egyptenaar kwam in 2017 met weinig verwachtingen over van AS Roma, dat hem eerder kocht van Chelsea. Binnen een mum van tijd groeide de buitenspeler echter uit tot een grote speler, die met zijn kwaliteiten ervoor zorgde dat Liverpool in staat was om zowel de Premier League als Champions League winnend af te sluiten.

Na het vertrek van Mané naar Bayern München is het niveau van Liverpool echter minder geworden. De Engelsen staan op de zesde plaats in de Premier League en verloren in de achtste finale van het miljardenbal in een dubbele ontmoeting met ruime cijfers van Real Madrid. Het zorgt ervoor dat Liverpool dit voetbaljaar geen prijs omhoog kan houden.

Aangezien Salah geen twintiger meer is, zou hij aanvoelen dat aankomende zomer een belangrijk moment aanbreekt. De voetballer zou in zijn loopbaan dolgraag nog eens in de Spaanse competitie willen spelen en zou zijn management daarom opdracht hebben gegeven om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor hem zijn.

Hoog transferbedrag

Salah beschikt in Liverpool nog over een contract tot medio 2025, waardoor geïnteresseerden een hoog bedrag op tafel zullen moeten leggen. De transferwaarde van de aanvaller is naar schatting 70 miljoen euro. Zijn voormalig ploeggenoot Mané verliet Anfield aan het begin van het seizoen nog voor een bedrag van 32 miljoen euro.

Wat kan Salah het beste doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
737+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie