‘Lionel Messi krijgt ongekend fortuin’

Foto: ‘Lionel Messi krijgt ongekend fortuin’

Dat de toekomst van Lionel Messi niet bij Paris Saint-Germain ligt staat eigenlijk wel vast, maar of Al-Hilal uit Saudi-Arabië écht zijn nieuwe club wordt…? De vader van de Argentijnse superster noemt de berichtgeving voorbarig, maar waar rook is is vuur en naar verluidt kan de aanvaller een bizar bedrag verdienen in de Saudi Pro League.

400 miljoen euro per jaar voor Messi

Het Algemeen Dagblad voorziet ons vandaag van een update: “Lionel Messi gaat aan de slag in Saudi-Arabië, zo melden ingewijden aan het persbureau AFP. De Argentijnse superster wil vertrekken bij Paris Saint- Germain en gaat spelen voor Al-Hilal. Bij de nummer 4 van de Saudi Pro League ligt een gigantisch contract klaar. De vader van de aanvaller, Jorge Messi, noemt de berichtgeving echter voorbarig.”

Een bron zegt echter tegen het bovengenoemde AFP: “De deal is rond. Het contract is enorm. We zijn alleen nog wat kleine details aan het afronden. Het is Saudi-Arabië dat Messi haalt, niet een specifieke club.”

Het AD haakt daar weer op in: “Messi gaat naar verluidt maar liefst 400 miljoen euro per seizoen verdienen bij de club. De aanvaller volgt het voorbeeld van eeuwige rivaal Ronaldo, die afgelopen winter voor een vertrek naar Al-Nassr koos. De Portugees staat voor 200 miljoen euro per jaar op de loonlijst.”

Papa Messi is boos

De vader en tevens zaakwaarnemer van de PSG-ster Jorge vindt dat het allemaal wat te snel gaat: “Er is absoluut geen akkoord. We nemen pas na het seizoen een beslissing. Vele mensen gebruiken de naam van Lionel om bekend te worden, maar er is maar één waarheid. Er is geen akkoord. Dit lijkt op een gebrek aan respect. Er zijn mensen die bewust en opzettelijk bedriegen, zonder enig bewijs voor hun uitspraken. Die mensen willen elk kwaadaardig gerucht in nieuws veranderen en denken alleen aan eigenbelang.”

Ook FC Barcelona wordt nog aan Messi gelinkt, maar de Catalanen verkeren financieel gezien in zwaar weer en kunnen hun voormalige lieveling niet betalen. Een overstap naar Saudi-Arabië is misschien wel zijn enige reële optie…

Speelt PSG gelijk tegen AC Ajaccio?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou jij naar Saudi-Arabië gaan voor 400 miljoen per jaar?

  • Ik wel
  • Ik niet
593+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie