LANCERING Leeuwinnen nodig voor CRUCIAAL WK-duel | Match of the Weekend

Foto: LANCERING Leeuwinnen nodig voor CRUCIAAL WK-duel | Match of the Weekend

Het is “oppassen geblazen” voor de Oranje Leeuwinnen in de eerste wedstrijd van het WK tegen Portugal. De Leeuwinnen kenden een dramatische WK-voorbereiding en hebben ook gelijk een zware kluif als tegenstander. Meestervoorspeller Aad de Mos waarschuwt de Leeuwinnen, maar heeft ook hoopvol nieuws in de SoccerNews.nl-podcast Match of the Weekend. “Winnen, dan ben je gelijk gelanceerd en kunnen ze weleens de finale halen.”

Aad de Mos voorspelt eerste WK-duel Oranje Leeuwinnen tegen Portugal

Een herhaling van vier jaar geleden dus. Daar hoopt De Mos en heel Nederland op. De SoccerNews.nl-analist zet in ieder geval de wekker voor de eerste wedstrijd van Oranje. Het duel met Portugal begint zondag om 9.30 uur (Nederlandse tijd). “Ik verwacht een kopie van de mannenwedstrijden tussen Nederland en Portugal. De Portugezen zijn erg lastig als tegenstander. Zij weten dat ze de minder ploeg zijn, maar komen toch altijd verder dan de ploegen die zich beter wanen dan Portugal.”

De meestervoorspeller weet natuurlijk ook al de uitslag van Nederland-Portugal een deelt die met jou in Match of the Weekend. “De eerste wedstrijd in het toernooi is heel belangrijk”, aldus De Mos die ook ziet dat het nu helemaal belangrijk is voor Oranje na alles wat gebeurd is en met een opponent als Portugal. De opdracht is dus duidelijk. “Winnen, dan ben je gelijk gelanceerd.”

Oranje Leeuwinnen – Portugal: gevaarlijke uitglijder dreigt

Tips van meestervoorspeller Aad de Mos voor de Oranje Leeuwinnen tegen Portugal

Vivianne Miedema is er niet bij. De beste spits ter wereld is herstellende van een kruisbandblessure en dus moeten de doelpunten van andere Leeuwinnen komen. De Mos tipt Sherida Spitse: “Die schiet absoluut een penalty binnen”. En verder wijst hij nog aan op welke speelsters we moeten gaan letten en hij geeft uiteindelijk dé tip voor de Leeuwinnen. “Als ze naar mij luisteren dan kunnen ze weleens de finale halen.” Luister jij ook, naar Match of the Weekend? Klik dan hierboven.

Match of the Weekend

In Match of the Weekend, onderdeel van de wekelijkse podcast Twee Viertje met Aad, geeft Aad de Mos zijn blik op dé wedstrijd van het weekend. De SoccerNews.nl-analist heeft een bijzondere kijk op de wedstrijden en zal ook altijd zijn uitslag met jou delen. De meestervoorspeller zit er zelden naast, dus profiteer daarvan en goed luisteren!

Wat gaat het worden bij Oranje Leeuwinnen – Portugal?

  • Winst Oranje Leeuwinnen natuurlijk!
  • Gelijkspel
  • Helaas, een zege voor de Portugezen
26+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie