Kuyt krijgt glashelder signaal vanuit ADO

Foto: Kuyt krijgt glashelder signaal vanuit ADO

Promotie was hét doel voor dit seizoen, maar momenteel bivakkeert ADO Den Haag in de onderste regionen van het betaald voetbal. Algemeen directeur Edwin Reijntjes wil desondanks niets weten van rigoureuze maatregelen.

De bekritiseerde Reijntjes weigert op te stappen en is al evenmin van plan om Dirk Kuyt te ontslaan. “Ik vertrek alleen als de aandeelhouder vindt dat ik weg moet”, vertelt de directeur aan de NOS. “We hebben afgelopen zomer een plan gemaakt en met trainer Dirk Kuyt, John Metgod en Chris van der Weerden grote namen aangetrokken. Mannen die ervaren zijn in het topvoetbal. We gaan niet na vier maanden al onze koers 180 graden wijzigen.”

Vlak voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (0-1 nederlaag) verkondigden Ricardo Kishna en Thomas Verheydt een vertrekwens. Reijntjes: “Dat zou ik heel jammer vinden. Het is bijna winterstop, dat is de tijd dat we gaan evalueren en met elkaar gaan praten. En als blijkt dat er versterking moet komen, dan gaan we daar werk van maken. Maar als deze mannen niet voor onze club willen spelen, houdt het op.”

Voor Kuyt zou het de zoveelste domper in zijn eerste jaar als hoofdtrainer zijn. De ADO-directeur ziet (nog) geen aanleiding om hem weg te sturen. “We hebben uitstekend contact met elkaar. Natuurlijk zijn we het weleens met elkaar oneens, maar de werkrelatie lijdt daar niet onder.”

Qatar
Ecuador
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 november 2022 16:55.

Haalt Kuyt het einde van het seizoen?

  • Ja
  • Nee
1242+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie