Kritiek De Ligt onderstreept door oud-teammaat

Foto: Kritiek De Ligt onderstreept door oud-teammaat

Matthijs de Ligt liet zich recent kritisch uit over de trainingsmethodes van Juventus. Oud-ploeggenoot Dejan Kulusevski is het daar helemaal mee eens.

Kulusevski stapte in de zomer over van Juve naar Tottenham Hotspur. De Zweed ziet duidelijke verschillen. “We werken hier elke dag hard, meer dan in Italië. Ik ben blij met de manier waarop we hier in Londen te werk gaan, dat is de verdienste van de trainer (Antonio Conte, red.), zeker weten. Bij Tottenham werken we veel meer in de sportschool, en de resultaten zijn er. Mijn wereld is veranderd”, stelt hij tegenover La Gazetta dello Sport.

De Ligt

De Ligt, die De Oude Dame verruilde voor Bayern München, had zich eerder al uitgelaten over de lagere trainingsintensiteit bij de Italiaanse grootmacht. “In Italië gaat het meer over tactiek en systemen. Er wordt minder op intensiteit getraind, en vooral wordt er minder gesprint. Daardoor had ik het in het begin even moeilijk bij Bayern”, zei de Oranje-international laatst.

Kulusevski wordt voor tien miljoen euro door Spurs gehuurd van Juventus. De kans bestaat dus nog dat de Scandinavische aanvaller annex middenvelder terugkeert in Turijn.

TIP: 7.50 als Juve de beste Italiaanse club in dit CL-seizoen wordt!

Had jij dit verwacht bij Juventus?

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie