Kökcü doet bekentenis na zege op Excelsior: “Stiekem..”

Foto: Kökcü doet bekentenis na zege op Excelsior: “Stiekem..”

In de aanloop naar het uitduel met Excelsior riep alles en iedereen bij Feyenoord dat ze het liefst ‘gewoon’ zo snel mogelijk kampioen willen worden. Dat was op matchday echter al niet meer mogelijk doordat achtervolger PSV reeds won bij Sparta (0-1).

‘Stiekem ook wel mooi dat we het thuis kunnen afmaken’

Desondanks won Feyenoord wel ook, waardoor het thuisduel met Go Ahead Eagles komend weekend de kampioenswedstrijd is. En ‘dat is stiekem ook wel mooi’, erkent captain Orkun Kökcü met een glimlach. “We zijn nu heel blij omdat we eigenlijk op matchpoint staan. We kunnen het afmaken zondag en dat is stiekem ook wel mooi dat we het thuis kunnen afmaken.”

“Natuurlijk weet je dat gister als PSV punten laat liggen, je hier kampioen kan worden. Maar na de uitslag van gister hebben we ook niks veranderd aan onze voorbereiding”, vertelt Kökcü op ESPN.

Stroperig kunstgras en eigen toekomstplannen

Het kunstgrasveld in het stadion van Excelsior was erg stroperig, er was niet gesproeid. “Ik had er zelf ook veel moeite mee. Ik had me er wel op voorbereid dat ze niet zouden sproeien, maar in de eerste helft waren we heel vaak slordig en daar helpt dit ook niet bij. Voor nu vooral heel blij dat ik drie punten heb.”

Tot slot zegt Kökcü op de vraag over zijn eigen toekomst: “Of ik ga blijven? Ik weet nog van niks. Ik ben gewoon Feyenoorder! Eerst lekker genieten en dan zien we het wel.”

de Kuip

Eredivisie

14 mei 2023

16:45

Feyenoord
Go Ahead Eagles
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 mei 2023 16:40.

Wordt Feyenoord komend weekend al kampioen?

  • Ja
  • Nee
1799+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie