Koeman neemt afscheid van PSV op de Herdgang

Soccernews

Ronald Koeman nam vandaag afscheid van PSV op het oefencomplex van de Eindhovense club, de Herdgang. De oefenmeester pakte zijn koffers en vertrekt vandaag nog naar Spanje voor een nieuwe uitdaging bij Valencia. Valencia-voorzitter Juan Soler ziet in Koeman de ideale persoon om zijn club uit het dal te trekken, waar ze momenteel in verkeren.
[img align=left]uploads/koeman, ronald [afscheid herdgang].jpg[/img]
De oud-speler van FC Groningen, Ajax, PSV, Barcelona en Feyenoord sprak nog een laatste keer met de Nederlandse media. “Het is eigenlijk op korte tijd in kannen en kruiken geraakt. Het was wel beter geweest als ze aan het einde van het seizoen aangeklopt hadden. Maar wie mij kent, weet dat Spanje altijd mijn voorkeur heeft weggedragen. Ik heb een mooie periode bij PSV achter de rug. Dit afscheid doet dan ook een beetje pijn”, besloot Koeman.
[img align=left]uploads/koeman, ronald [afscheid herdgang] [2].jpg[/img]
Onder toeziend oog van een enorme hoeveelheid pers stapte de nieuwe trainer van Valencia in de auto naar het vliegveld. Op naar de Spaanse oostkust en grote successen.
[img align=left]uploads/koeman, ronald [afscheid herdgang] [3].jpg[/img]

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie