Kippenvel: Brobbey bezorgt jonge Ajax-fan de dag van zijn leven

Foto: Kippenvel: Brobbey bezorgt jonge Ajax-fan de dag van zijn leven

Brian Brobbey heeft de 11-jarige Sem de dag van zijn leven bezorgd. De jonge Ajax-fan, die een moeilijke periode beleeft, werd door de spits een dag op sleeptouw genomen op De Toekomst, en kreeg tevens een uitnodiging voor in de Johan Cruijff ArenA.

Brian Brobbey neemt jonge fan Sem een dag op sleeptouw bij Ajax

Sem heeft een zeer moeilijke periode achter de rug, blijkt uit de video van ESPN. De jongen had een kwaadaardige tumor in zijn hoofd en moest daarom een aantal zware behandelingen ondergaan. Ajax zette de supporter in het zonnetje om hem een hart onder riem te steken.

Naast Brobbey kwam ook Sjaak Swart voor in de video. Mister Ajax haalde Sem bij zijn huis op en nam hem naar het trainingscomplex van de Amsterdammers. Daar wachtte Brobbey, zijn grote idool, hem op om samen de dag door te brengen.

Sem werd tevens uitgenodigd om aan de hand van Brobbey het veld op te lopen in de Johan Cruijff ArenA, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht. Dat duel werd mede door een goal van Brobbey met 2-0 gewonnen. Voor Sem werd ook dat een dag om nooit te vergeten.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie