“Karlsson heeft zich helemaal in de blubber gewerkt”

Foto: “Karlsson heeft zich helemaal in de blubber gewerkt”

AZ draait al prima, nu komt ook nog eens sterspeler Jesper Karlsson eindelijk terug bij de groep. De Zweed is bijna weer volledig fit na slepend blessureleed.

Tegen FC Groningen dit weekend zal hij weer bij de wedstrijdselectie zitten. “Hij heeft hard gewerkt”, zegt trainer Pascal Jansen. “Ik heb hem van dichtbij ook gevolgd op de momenten dat hij weer hier was. Hij heeft zich helemaal in de blubber gewerkt. Ook een groot compliment aan het medisch team dat het heel nauwkeurig heeft aangepakt. Jesper is heel hongerig en gretig om de ploeg te versterken.”

Ook nieuweling Zinho Vanheusden werkt hard aan zijn proces richting speelminuten voor AZ 1.Hij zit niet ver meer af van spelen in het eerste”, bevestigt Jansen. “Het was een belangrijk moment voor Zinho. Negentig minuten spelen is altijd wel een drempeltje. Hij speelde een prima wedstrijd en heeft zich daarin goed staande gehouden.”

Groningen

De AZ-trainer zegt tot slot over Groningen: “Ze zijn wat wisselend. Verdedigend zijn ze redelijk stabiel, maar ze boeken wisselende resultaten. Frank Wormuth is natuurlijk gekomen vanuit Heracles en is volgens mij druk bezig om zijn kijk op het spel te implementeren. We hebben ze goed in kaart gebracht en we zijn goed voorbereid op die wedstrijd van zaterdag.”

TIP: 1.77x je inleg als AZ wint in Groningen dit weekend!

Karlsson gaat snel weer vlammen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Dat moet ik nog zien
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie