Karlsson heeft nieuws voor geïnteresseerd PSV

Foto: Karlsson heeft nieuws voor geïnteresseerd PSV

Jesper Karlsson is (samen met Viktor Tsygankov van Dinamo Kiev) in beeld bij PSV als potentiële opvolger van Cody Gakpo, die mogelijk in januari al gaat vertrekken. De Zweed focust zich momenteel echter volledig op AZ.

Deze week scoorde Karlsson nog twee goals in de 3-1 oefenzege op Valencia CF. Na zijn slepende blessure is de 24-jarige dribbelaar helemaal terug. Heel AZ an sich ontwikkelt zich stormachtig, zegt hij in het Noordhollands Dagblad.

“We zijn allemaal hongerig, gretig voor de tweede helft van het seizoen. Iedereen is gefocust op het hier en nu, en ik weet dat dat soms moeilijk is als voetballer, want je bent jong, je wilt veel, je wilt overal zijn. Maar in deze groep heeft iedereen nu hetzelfde doel en dat is zó belangrijk. Dat is een belangrijke voorwaarde om met elkaar tot grote prestaties te komen. En ik vind het mooi dat ik daar onderdeel van ben. Als iedereen zo op één lijn blijft zitten, zijn er dit seizoen mooie dingen mogelijk.”

Focus op AZ

Aan een transfer denkt Karlsson dan ook zeker niet momenteel. “Ik focus me nu alleen maar op AZ. Een transfer, daar denk ik nu totaal niet aan.” Liever richt hij zich op het goedmaken van de achterstand van vier punten op Feyenoord en slechts één op Ajax en PSV. “Dat we vlak voor de winterstop wonnen van PSV, was niet alleen belangrijk voor de punten, maar ook voor het gevoel. We hebben nu alles in eigen hand.”

AFAS Stadion

Eredivisie

7 januari 2023

18:45

AZ Alkmaar
Vitesse
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 7 januari 2023 18:41.

Speelt AZ eind januari nog steeds bij AZ?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2033+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie