‘Justin Kluivert kan terugkeren in Eredivisie-top’

Foto: ‘Justin Kluivert kan terugkeren in Eredivisie-top’

Justin Kluivert stond ooit bekend als één van de grootste talenten van Nederland, maar zijn tijd ná Ajax – bij respectievelijk OGC Nice, AS Roma en RB Leipzig – viel toch behoorlijk tegen. Dit seizoen speelt Kluivert bij Valencia CF.

Haalt Ajax Justin Kluivert terug naar Amsterdam?

In de Sinaasappelstad doet Kluivert het zowaar zeer behoorlijk. Volgens de regionale krant El Desmarque is er hierdoor interesse van andere clubs ontstaan, waaronder van.. oude liefde Ajax.

Valencia huurt Kluivert van AS Roma, dat hem in 2018 voor ruim zeventien miljoen euro overnam van de Amsterdammers. Nu zou de clubleiding wel oren hebben naar een weerzien met de 23-jarige Zaandammer. Dit seizoen was Kluivert goed voor vier goals en één assist in negentien officiële optredens.

Spijt van Ajax-vertrek

In het Ziggo Sport Café kreeg Kluivert begin deze maand nog de vraag of hij niet te vroeg is vertrokken bij Ajax. “Achteraf zou je het wel kunnen denken, want waar was ik geweest als ik bij Ajax was gebleven?”, zo vraagt hij zich af. “Misschien was ik in het jaar dat het heel goed ging in de Champions League wel op de bank beland en misschien ook niet. Misschien was ik er juist in meegegaan. Het is moeilijk om te zeggen.”

Kluivert denkt dat hij achteraf wel anders naar zijn beslissing had gekeken. “Ik denk dat ik het anders zou aanpakken, alleen in het leven maak je keuzes en daar moet je achter staan. Ik wil alles geven en weet dat er nog veel meer inzit. Soms kan ik mezelf voor mijn hoofd slaan, maar het hoort erbij. We geven nooit op.” Wie weet keert hij na dit seizoen wel terug bij Ajax?

Kluivert zou een versterking zijn voor Ajax

  • Eens
  • Oneens
1157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie