Juicekanaal onthult meer details over zaak Quincy Promes

Foto: Juicekanaal onthult meer details over zaak Quincy Promes

Quincy Promes lijkt zich nu ook in Rusland in de penarie te hebben gewerkt. Op viral gaande beelden zagen we hoe de middenvelder van Spartak Moskou zich op een politiebureau druk stond te maken en ogenschijnlijk geld aan een agent aanbood – een poging tot omkoping.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Voetballer ‘wilde vrienden vrij krijgen door middel van steekpenningen’

Juicekanaal Reality FBI schrijft er over: “De Russische media hebben groots uitgepakt met dit nieuws, waarin Promes wordt beschuldigd van betrokkenheid bij een omkopingsschandaal. Het gerucht gaat dat hij steekpenningen heeft aangeboden om enkele van zijn vrienden vrij te krijgen.”

Die vrienden in kwestie zouden vastzitten op verdenking van rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. “Op de beelden die door Mash (Russisch medium, red.) zijn verspreid, is te zien dat Promes een politiebureau betreedt en vraagt om de vrijlating van zijn vrienden. Toen dit verzoek niet werd ingewilligd, kon de voetballer zich amper beheersen. Er wordt beweerd dat Promes zelfs geld heeft aangeboden aan de politie om zijn vrienden vrij te krijgen, maar de agenten weigerden dit aanbod.”

De bak in?

Naar verluidt zou Spartak Moskou al een statement hebben gedeeld waarin wordt gesteld dat hun speler ‘niets illegaals heeft gedaan’. De 31-jarige Promes moet desondanks vrezen voor een straf, want Rusland wil hem strafrechtelijk gaan vervolgen. In Nederland kreeg hij deze zomer nog een gevangenisstraf van 18 maanden voor het neersteken van zijn neef, waarvoor hij in beroep ging.

Zien we Promes ooit nog terug in Nederland?

  • Ja
  • Nee
377+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie