Johan Derksen grijpt keihard in bij Veronica Inside

Foto: Johan Derksen grijpt keihard in bij Veronica Inside

Johan Derksen is niet van plan om terug te komen op zijn beslissing om Hans Kraay jr. te passeren voor VI Vandaag. Vanaf januari gaat Veronica Inside middens een dagelijkse talkshow verder op SBS6, maar zonder de ESPN-verslaggever.

Na zeventien jaar zal Kraay uit het programma verdwijnen. Presentator Wilfred Genee liet maandagavond blijken dit jammer te vinden. “Ik ben nog steeds voor de actie ‘Hansie Hansie terug aan tafel’, daar zet ik me nog steeds hard voor in. Dat blijf ik gewoon doen”, zo stelt hij. “Hoeveel stemmen moeten er zijn, Johan, voor je overstag gaat?”

Derksen reageert een tikkeltje fel. “Nee, maar ik heb niks tegen Hansie. Als ik naar een schouwburg moet is Hans de ideale man om op mijn plek te gaan zitten, maar als wij over andere onderwerpen praten… Hans is niet de man om over de economie of over het milieu te praten. Wij ook niet, maar Hans ook niet.”

Setting

“Je moet gewoon een andere tafelsetting hebben. Ik begrijp niet dat jullie dat niet begrijpen”, concludeert Derksen. Volgens Genee is het ‘toch hartstikke gezellig’ om hem één keer in de drie weken uit te nodigen. “Ja, maar noem mij nou eens een reden om met vier voetbalmensen te gaan zitten? Noem mij één reden”, zo sneert de oud-hoofdredacteur van Voetbal International.

Genee: “Ja, maar Kieft en Valentijn zullen toch ook nog wel eens komen?” Derksen: “Ja, als daar aanleiding voor is, maar de aanleiding is de actualiteit. Kijk, als meneer Van Drie Feyenoord koopt, dan vind ik Hans de man om dat te duiden.”

Wedden op Eredivisie-wedstrijden? Maak een bet365-account aan en win!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
1209+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie