Janssen lijdend voorwerp bij Belgische pers: “Penaltytrauma opgelopen”

Foto: Janssen lijdend voorwerp bij Belgische pers: “Penaltytrauma opgelopen”

Dat het zaterdagavond bij Antwerp FC tegen RDWM niet bepaald de avond van Vincent Janssen was, is een enorm understatement. Op De Bosuil eindigde het duel doelpuntloos, waarbij de Nederlandse spits twee strafschoppen misten. Dit was uiteraard voer voor de Belgische media.

Nederlandse spits miste liefst twee penalty’s voor Antwerp

De Champions League-deelnemer had het thuis knap lastig tegen de promovendus. Na rust kreeg de ploeg van Mark van Bommel wel twee penalty’s. Janssen stond beide keren achter de bal, hij miste zowel in de linker- als rechterhoek. “De Nederlander kon het zelf niet geloven. En al zeker niet toen die dekselse doelman van RWDM ook nog een knappe volley van de spits uit z’n hoek ranselde”, schreef Het Laatste NieuwsHet Nieuwsblad spreekt over ‘een avond om snel te vergeten’ voor Janssen.

Antwerp laat dure punten liggen

“Dubbele penaltymisser van Vincent Janssen breekt matig Antwerp zuur op tegen RWDM”, kopte Sporza na afloop van de wedstrijd. “Antwerp is er niet in geslaagd de Champions League-pandoering in Barcelona van zich af te schudden tegen RWDM. Sterker nog: topscorer Vincent Janssen liep een penaltytrauma op.”

Antwerp leed in de eerste zeven competitieduels als vier keer puntenverlies. Ze staan momenteel vijf op de ranglijst van de Jupiler Pro League. Janssen staat nog wel altijd op een zeer respectabele vijf doelpunten.

Heel slecht van Janssen?

  • Ja, natuurlijk
  • Kan iedereen een keer overkomen
38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie