Heracles haalt vervanger Vloet op in Duitsland

Foto: Heracles haalt vervanger Vloet op in Duitsland

Heracles Almelo heeft op Deadline Day een vervanger voor Rai Vloet gehaald. De Eredivisionist verzekert zich van de diensten van aanvallende middenvelder Anas Ouahim, die tot medio 2024 tekent.

De in Duitsland geboren Marokkaan komt transfervrij over van SV Sandhausen. Ouahim doorliep de jeugdopleiding van 1. FC Köln en kwam vervolgens uit voor VfL Osnabrück, Sanhausen en 1.FC Kaiserslautern. Eind 2017 speelde hij voor Köln één duel in de Bundesliga, verder was hij vooral actief op het tweede en derde niveau bij onze oosterburen.

“Volgende stappen zetten”

Nu is het tijd voor Ouahim om bij Heracles over de grens te kijken. “Heracles Almelo is een club waar ik de volgende stappen in mijn carrière kan zetten. Ik heb niet voor niets voor een langere verbintenis gekozen. Ik denk echt dat er hier iets moois kan ontstaan. Met mijn individuele kwaliteiten wil ik een bijdrage aan de doelstellingen van het team leveren. Het is aan de trainer of ik in de basis kom te staan, maar dat is absoluut mijn eigen doel”, zegt de aanwinst op de clubsite.

De Heraclieden waren op zoek naar een vervanger van Vloet. Na het noodlottige verkeersongeval zal hij niet meer in actie komen voor de club. “Met name in zijn tijd bij VfL Osnabrück heeft onze scouting Anas intensief gevolgd en is hij vaak positief opgevallen”, aldus technisch directeur Tim Gilissen over Ouahim. “Daarna heeft hij nog de stap gemaakt naar de Tweede Bundesliga. Hij kwam nu vrij en gezien de ontwikkelingen aan onze kant was dit het moment om hem aan te trekken.”

Eerder haalde Heracles al Justin Hoogma en Emil Hansson naar het Erve Asito. Delano Burgzorg (FSV Mainz 05) en Alessandro Damen (ADO Den Haag) vertrokken juist.

Degradatie voor Heracles? Profiteer van de odd van 8!

Aanwinst voor Heracles?

  • Zeker
  • Ik wacht even af…
42+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie