Hattrick Poepon bezorgt Willem II zege op NEC

Soccernews

Willem II heeft in eigen huis dit seizoen nog weinig weten te imponeren, maar wanneer de Tilburgers het op de heupen kregen, genoot het publiek ook in volle teugen. Zondagmiddag was NEC het slachtoffer van de scoringsdrift van Ajax-huurling Rydell Poepon. De aanvaller zorgde met zijn hattrick voor grote euforie in Tilburg: 3-0.

In het eerste bedrijf gingen beiden laagvliegers gelijk op. NEC had bij vlagen een licht overwicht, maar kon dit niet uitdrukken in doelpunten. Het doemscenario dook voor de Nijmegenaren al snel weer op. De Gelderse formatie heeft dit seizoen niet het geluk aan de zijde, zo ook zondagmiddag. Rydell Poepon tekende voor rust de 1-0 aan namens de Tilburgers.

Na de rust bleef NEC goed voetballen, maar opnieuw Rydell Poepon gooide roet in het eten. De huurling van Ajax kreeg de bal plots voor zijn voeten na een schot van ploeggenoot Ibrahim Kargbo, waarna de bal in een nagenoeg leeg doel getikt kon worden. De frustratie sloeg daarna toe bij de ploeg van Mario Been. Achtereenvolgens Jonas Olsson en Lorenzo Davids mochten het veld verlaten met een rode kaart voor respectievelijk een te hoog geheven been en natrappen.

Het duel zat definitief op slot, maar wederom Poepon verergerde het leedt van de Gelderlanders. De aanvaller scoorde een hattrick en vergrootte daarmee de problemen van NEC. Willem II kan daarentegen enigzins gelukkig de winterstop ingaan.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie